torsdag 3. mars 2011

HVA ER FAITH

FAITH ER:
IKKE SUBSTANSTIV DET ER ET VERB. ACTION ER KRITISK DEL AV FAITH.
VERB ER ALTSÅ ET GJØRE ORD!

FAITH ER EN HOLDNING, IKKE ØNSKE TENKING

FAITH ER NÅR DU ER OVERBEVISST(lat som du ser masse røde streker under overbevisst,lol) PÅ AT GUD ELSKER DEG OG VIL DITT BESTE.

DU TENKER KANSKJE  HVORDAN VET JEG OM JEG HAR FAITH?
FAITH ER:
DU HOLDER FAST TIL DRØMMEN DIN OM Å BLI NOE / GJØRE NOE, MENS ALLE RUNDT DEG  SIER DU ER GAL GI OPP, DETTE ER FOR DUMT, DU KOMMER ALDRI TIL Å KLARE DETTE. PÅ GRUNN DU HAR FAITH I GUD SÅ GIR DU ALDRI OPP DEN DRØMMEN. DU HOLDER FAST TIL DEN FORDI DU VET AT GUD G\HOLDER DET HAN LOVER.

I BIBELEN FINNER  DU MASSE FINE FORTELLINGER OM KVINNER OG MENN SOM HADDE FAITH. LES DEM OG BLI INSPIRERT. MIN FAVORITT HISTORIE AV FAITH FOLKA I BIBELEN  ER DAVID OG GOLIAT FORTELLINGEN;)

To believe in God is only the starting point of faith. GJØR DET DU KAN GJØRE OG LA JESUS GJØRE DET DU IKKE KAN GJØRE. START MED Å TRO PÅ HAN OG SE LIVET DITT FORANDRE SEG;)

A flawed understanding produces a faulty faith. LES BIBELEN OG DER FINNER DU GUD, SLIK BLIR DU KJENT MED HAN OG DER FÅR DU RIKTIGE SVAR OM HVEM GUD ER.
DET ER VERDT DET, FORDI DET ER LIVET DITT DET ER SNAKK OM! IKKE BARE DET LIVET DU LEVER NÅ MEN DET ALLER VIKTIGSTE:
WHERE WILL YOU  SPEND YOUR ETERNITY?

JEG REGNER MED AT DU HAR HØRT OM HIMMELEN OG HELVETE? lol
DET ER IKKE SANT AT ALLE GÅR TIL HIMMELEN!

kinam<3Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

jeg tar imot både negative og positive kommentarer.
denne bloggen er ikke laget for at jeg skal bli "hyllet" eller "praised" av noen. så derfor vil ikke negative kommentarer bli slettet.