søndag 11. september 2011

VISION.


HVA ER DIN VISION ? HAR DU VISJON I DET HELE TATT ? ELLER BURDE JEG KANSKJE SPØRRE OM DU VET HVA VISJON ER ?

VISJON ER NOEN SOM DU SER SOM IKKE HAR HENDT ENDA. DU HAR BARE VISUALISERT  DET , MEN LEVER IKKE DET LIVET DU SER I VISIONEN.

NÅ TROR JEG DET PASSER Å SPØRRE  HVA ER DIN VISION ? (gjerne fortell meg det i kommentar feltet)

OK JEG SKAL VÆRE  HØFFLIG Å STARTE FØRST. JEG HAR MAAAAANGE DRØMMER, MÅL, OG VISIONER. NOEN AV DE ER:

ÅPNE BUTIKK
DESIGN / FASHION
ÅPNE BARNEHJEM
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
JEG HAR EN SÅNN KJEMPE FIN ROSA DAGBOK DER JEG HAR SKREVET NED ALLE MINE VISJONER. EN DAG DU HAR TID SETT AV 30 MIN , OG SKRIV NED DINE DRØMMER OG VISIONER.

JEG ER IKKE LANGT IFRA Å REALISER DE 3 OVERNEVNTE VISIONENE. DE ER SNART IKKE VISION LENGER,  MEN EN REALITET LIVET MITT.

HAR DU POSITIVE VISIONER ELLER NEGATIVE VISIONER? VÆR FORSIKTIG FORDI EITHER WAY SÅ KAN DET FORT BLI DIN REALITET ! DERFOR ER DET SÅÅÅÅ VIKTIG Å VISUALISERE GODLY.

DET ER 3 TING SOM KAN STOPPE DEG FRA Å REALISERE VISIONEN DIN. DET ER :

1 : THE ENEMY SATAN.
2 : DEG SELV.
3: FRYKT

1 : THE ENEMY ER IKKE SNILL OG HAN FINNES ! THE ENEMY VIL IKKE AT DU SKAL LEVE DET LIVET JESUS DØDE FOR Å GI DEG. DU TENKER  KANSKJE WHY ? JO LA MEG FORTELE DEG WHY. HVA ER DET MOTSATTE AV DEPRISJON ? JO DET ER JOY HAPPINES GLEDE. OG HVEM VIL SE DEG HAPPY JOYFUL OG SUCCESFUL ? JO DET ER JESUS. JESUS HAR PLANER OM Å PROSPER DEG OG GI DEG FUTURE OG HÅP. HAN VIL AT DU SKAL LEVE I OVERFLOD IN EVRY EREA OF YOUR LIFE. DEFOR JOBBER THE ENEMY 24/7 MED Å ABORT DIN VISION. SKAL DU BARE SITTE DEG Å LA HAN GJØRE DET ?

2 : HVORDAN SER DU DEG SELV ? HVA SIER DU TIL DEG SELV ? HVORDAN REPRENSENTERER DU DEG SELV? HVA SLAGS SIGNALER GIR DU UT ? HVILKET LYS ER DU SKINNER ?
VISSTE DU IKKE AT LIVET DITT GÅR DEN RETNING MUNNEN DIN  FORTELLER DEN SKAL GÅ ? THINK ABOUT THAT FOR A MINUTE !
SIER DU TING SOM SOM: JEG ER DUM JEG KAN ALDRI KLARE DET? JEG HAR FEILET ALTFOR MANGE GANGER JEG TROR IKKE DET ER MER KJANGS FOR MEG ? JEG GIR OPP ? HVA ER POENGET MED Å PRØVE NÅR JEG BARE FEILER ? HVA KOMMER FOLK TIL Å TRO OM MEG ? TENK OM VENNENE MINE IKKE KOMME TIL Å LIKE Å SE MEG SUCCESFUL ?

3 : JEG TØRR IKKE, JEG ER REDD FOLK IKKE KOMMER TIL Å LIKE PRODUKTENE JEG SKAL SELGE? JEG ER REDD JEG IKKE FÅR KUNDER? JEG ER REDD BANKEN IKKE VIL GI MEG LÅN, JEG TROR IKKE JEG ER SMART NOK, JEG HAR IKKE NOK TALENT.

SKAL DU VIRKELIG BARE SITTE Å SE PÅ AT ANDRE MENNESKER REALISER SINE VISIONER ? HVA FÅR DEG TIL Å TRO AT ALLE ANDRE ER SÅ MYE BEDRE ENN DEG ? WINNERS ER IKKE NOE SPESIELLE SUPER NATURAL MENNESKER. WINNERS ER MENNESKER SOM IKKE GIR OPP OG IKKE LAR FRYKT, THE ENEMY, SEG SELV STOPPE DEM ! DET ER IKKE NOE SOM DU VIL GJØRE SOM DU IKKE KAN GJØRE FORDI I BIBELEN SÅ STÅR DET :
I CAN DO ALL THINGS  TROUGH CHRIST WHO STRENGTHENS ME.

HVIS DU KAN VISUALISERE NEGATIVT SÅ KAN DU OGSÅ VISUALISERE POSITIVT. THE ENEMY VET AT NÅR DU BRUKER TIDEN DIN PÅ Å VISUALISERE DIN FREMTID / LIVET DITT SÅ VIL DU FÅ HOPE FOR LIVET DITT. THE ENEMY VET AT HVIS DU VISUALISERER DET MOTSATTE AV HOPE SÅ VIL ALDRI SE NOE HOPE FOR DIN FREMTID, OG DU VIL ALLTID VÆRE DEPRIMERT OG SOONER OR LATER BLI  DRITT LEI DET KJEDELIG LIVET DITT. ALDR GLEM AT DU BLIR DET DU TENKER PÅ.

LEGG ALLE FAILURES BAK DEG OG REIS DEG OPP IGJEN ! DET ER ALDRI TOO LATE.
ALDRI ALDRI SETTLE FOR A MIDIOCRE LIFE. JESUS DØDE IKKE FOR AT DU SKAL LEVE OK LIV! HAN SIER SELV AT HAN VIL AT DU SKAL LEVE I OVERFLOD.

DU HAR KANKSJE PLANLAGT LIVET DITT ORDINÆRT, MENS GUD HAR PLANLAGT XSTRAORDINØRT LIV.  HVORFOR VELGE ORDINÆRT NÅR DU KAN LEVE XSTRAORDINÆRT ?

VISSTE DU OGSÅ AT VISION DU SER,  ER SNEEKPEEK PÅ DIN FREMTID ! DET DU SER I DIN VISION ER IKKE  HELE FREMTIDEN,  THERE IS MORE TO IT ! MEN GUD ER EN MORSOM OG SMART GUD. IKKE ALLTID HAN GIR DEG HELE BILDET, HAN VIL FØRST SE HVA DU VIL GJØRE MED DET "LILLE" HAN HAR VIST DEG.
SÅ SPØRSMÅLET ER HVA HAR DU GJORT MED DIN VISION SOM HAN HAR VIST DEG ? ELLER HVA SKAL DU GJØRE MED  VISIONEN GUD  HAR VIST DEG ?

HVIS DU IKKE SER VISJONEN DIN HELT KLART, SÅ ER DET IKKE NYE BRILLER DU TRENGER. lol. DU TRENGER Å LESE BIBELEN. DER FINNER DU GUD OG VISIONEN HAN HAR FÅR LIVET DITT. FINN HAN OG SE DIN FREMTID KLINKENDE KLART.

JEG LEVER ETTER DETTE MOTTOET HER :

I CAN, I WILL, I MUST. INGEN ELLER NOE KAN STOPPE MEG FRA Å REALISERE ALLE MINE DRØMMER OG VISIONER.

kinam<3


2 kommentarer:

 1. SÅ utrolig fint innlegg, las det på rekordtid og sugde til meg hvert ord! Ett virkelig fint budskap med en ekthet bak seg som man ikke så ofte leser. Kjempe fint<3
  Klem Elise

  SvarSlett
 2. elise k:
  aaawww tusen millioner takk ( som min datter på 4 sier) lol ;-)
  takk for fine ord. kom tilbake og les dette hver gang the enemy prøver og abortere visjonen og drømmene dine. ikke la noen stå i veien for deg. never give up

  <3 klem

  SvarSlett

jeg tar imot både negative og positive kommentarer.
denne bloggen er ikke laget for at jeg skal bli "hyllet" eller "praised" av noen. så derfor vil ikke negative kommentarer bli slettet.