onsdag 4. januar 2012

PURPOSE WITH LIFE? HVA ER MENINGEN MED LIVET ?

HAR DU SPURT DEG SELV DET SPØRSMÅLET? (se tittelen på innlegget). JEG KOM OVER EN BLOGG ISTAD OG DA VAR DET EN JENTE SOM SPURTE DET SPØRSMÅLET. HUN ER NOK IKKE DEN ENESTE. DA JEG HADDE EN MØRK PERIODE I LIVET MITT SÅ DUKKET DET SPØRSMÅLET OPP FLERE GANGER I HODET MITT. MEN JEG FANT ALDRI NOE SVAR FØR I 2010 DA JEG GA LIVET MITT TIL JESUS OG BEGYNTE Å LESE BIBELEN FOR Å BLI KJENT MED HAN. JEG ANGRER IKKE I 1 SEKUND FORDI JEG HAR NÅ INNSETT AT ALT JEG SÅ ETTER I LIVET HAR JEG NÅ FUNNET I HAN OG BARE HAN. OG JEG VET HVEM JEG ER, HVORFOR JEG ER DEN JEG ER, OG HVORFOR JEG LEVER.

DET JEG OGSÅ FANT UT ETTER AT JEG GA LIVET MITT TIL JESUS VAR :
I AM BORN ON PURPOSE, WITH A PURPOSE, FOR A PURPOSE.

DET VAR SKIKKELIG EYE OPENING FOR MEG OG BETRYGGENDE OG BEFRIENDE Å VITE AT JEG IKKE ER BARE EN PERSON / TING !

ER DU KLAR OVER HVA ORDET PURPOSE BETYR ?

PURPOSE BETYR:
THE REASON FOR WHICH ANYTHING IS DONE.
THE RESON FOR WHICH ANYTHING IS CREATED.
THE REASON FOR WHICH ANYTHING EXIST.
GOAL.
AIM.
FUNCTION.

OG PURPOSE PÅ NORSK BETYR : FORMÅL /HENSIKT

DU ER DEN DU ER FORDI DU HAR ET FORMÅL PÅ DENNE JORDEN.
DU ER PÅ DENNE JORDEN FORDI DU HAR ET FORMÅL.
DU HAR DET TALENTET  DU HAR FORDI DET ER EN HENSIKT MED TALENTET DITT.
DU HAR DET SÆRPREGET FORDI DET ER FAKTISK ET FORMÅL MED DET.
DET ER DEFOR DU IKKE MÅ PRØVE Å VÆRE EN ANNEN PERSON FORDI DET ER EN HENSIKT MED DEN PERSONEN DU ER. INGEN ANDRE I DENNE VERDEN ER SOM DEG, SMILER SOM DEG, LER SOM DEG, HAR TALENTET DITT, HAR SÆRPREGET DITT, HAR KARAKTEREN DIN, UTSEENDE DITT ( unntak hvis du er tvilling,lol :-) SKJØNNHETEN DIN, HAR DINE DRØMMER ++++++

JESUS GJORDE INGEN FEIL DA HAN PRODUSERTE DEG, HAN LAGDE DEG JUST THE WAY YOU ARE FORDI HAN HAR EN HENSIKT MED DEG HER PÅ JORDEN. DU ER IKKE A MISTAKE.
DET TALENTET DU HAR,  FIKK DU IKKE AV DIN MOR OG FAR DET ER JESUS SOM GAV DEG DET, FORDI HAN HAR ET FORMÅL / HENSIKT MED TALENTET DITT. DET ER EN GAVE FRA HAN(jesus) TIL DEG SOM HAN VIL AT DU SKAL BRUKE, HAN FORVENTER FAKTISK AT DU BRUKER DET!

HVORDAN TROR DU LIVET DITT HADDE VÆRT HVIS DU VISSTE HVORFOR DU ER DEN DU ER? HVIS DU VISSTE HVORFOR DU LEVER? HADDE DET IKKE VÆRT BEFRIENDE ? DU KAN SERIØST IKKE GÅ RUNDT Å TRO AT LIVET DITT BESTÅR AV:
BLI FØDT,VOKSE OPP,GÅ PÅ SKOLE,JOBBE,OGSÅ DØ.

MANGE LEVER ET LIV FYLT MED STUFF, AKTIVITETER ,FOLK, FORDI DE IKKE KAN LEVE MED BARE SEG SELV .NOEN MENNESKER ENESTE GLEDE I LIVET ER Å REISE PÅ FERIER, GÅ PÅ SPESIELLE EVENTS PARTYER,  SHOPPE, HENGE RUNDT MED VENNER . DU KAN IKKE KALLE DET LIV HVIS HVERGANG DU GJØR DET DU TROR VIL SATISFIED DEG OG LIKEVEL KOMMER DET SPØRMÅLET SNIKENDE I HODET HVA NÅ? HVA GJØR JEG NÅ? DET VAR GØY SÅ LENGE DET VARTE MEN HVA NÅ?

HVIS DU IKKE FÅR GJORT DET ENSTE SOM GJØR DEG SATISFIED AV EN ELLER ANNEN GRUNN OG DET GJØR DET DEPRIMERT/SYK/LEI DEG OVER LAAAAAAAAANG TID SÅ MÅ DU FINNE MENINGEN MED LIVET DITT.
DU KAN IKKE KALLE DET LIV HVIS DEN ENSTE GANGEN DU FØLER DEG I LIVE ER NÅR DU SKAL DRESS UP FOR EN KUL EVENT PARTY DER DU VET DU TREFFER FOLK SOM LEVER DET LIVET DU DRØMMER OM.
DU KAN IKKE KALLE DET LIV HVIS DU FØLER DEG I LIVET HVERGANG DU SKAL SHOPPE.
DU KAN IKKE KALLE DET LIV HVIS DU FØLER DEG I LIVET HVERGANG DU ER MED VENNEGJENGEN DIN OG NÅR DU ER ALENE SÅ FØLER DU DEG SOM NOBODY!

LET ME TELL YOU JESUS DØDE FOR Å GI DEG A LIFE WORTH LIVING ! HAN VIL OG KAN REALISERE ALLE DRØMMENE DU HAR INNI DEG. HAN VIL OG KAN TA BORT DEN FØLELSEN DU HAR AV Å IKKE FØLE DEG VERDIG, HAN VIL OG KAN MAKE YOU SOMEONE HVIS DU FØLER DEG SOM NOBODY. DET ER HANS VILJE FOR DEG. TRO MEG HAN VIL DET MER ENN DU SELV VIL. HAN GJORDE DET FOR MEG OG VIL MER ENN GJERNE GJØRE DET FOR DEG !

IKKE GÅ RUNDT I 2012 OG SPØR DEG SELV GANG PÅ GANG HVA ER MENINGEN MED LIVET? DU FINNER SVARET I BIBELEN/JESUS. BLI KJENT MED HAN OG LA HAN VISE DEG YOUR PURPOSE OF BEING ALIVE.

For I know the plans I have for you, declares the LORD, “plans to prosper you and not to harm you, plans to give you hope and a future. Jeremiah 29:11

kinam<3


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

jeg tar imot både negative og positive kommentarer.
denne bloggen er ikke laget for at jeg skal bli "hyllet" eller "praised" av noen. så derfor vil ikke negative kommentarer bli slettet.