mandag 23. mai 2011

TOTAL DESTRUCTION OR TOTAL RECOVERY, VALGET ER DITT.

JEG SKAL PRØVE Å SI DETTE SÅ PENT SOM MULIG, FÅ SE HVORDAN DETTE GÅR. JEG VIL AT DU SKAL TA DETTE ALVORLIG DERFOR TROR JEG DET ER STORE SJANSER FOR AT JEG KAN VÆRE VELDIG DIREKTE OG BRUTAL. JEG SIER UNNSKYLD NÅ MED ENGANG I TILFELLE JEG OFFEND NOEN. SORRY! MEN SANNHETEN MÅ UT.
OK HERE WE GO.

DU ER PÅ DET LAVESTE NIVÅET I LIVET DITT. HJERTET DITT HAR BLITT KNUST UFATTELIG MANGE GANGER, DU HUSKER IKKE SIST GANG DU SMILTE. DU HUSKER IKKE SIST GANG DU GLEDET TIL NOE. DU HUSKER IKKE SIST GANG DU FØLTE DEG VERDIG. DU HUSKER IKKE SIST GANG NOEN SMILTE TIL DEG. DU HUSKER IKKE SIST GANG DU TENKTE POSITIVE TANKER OM DEG SELV. DU HUSKER IKKE SIST DU HØRTE ORDET: JEG ELSKER DEG. DU HUSKER IKKE SIST DU BETYDDE NOE FOR NOEN. DU HUSKER IKKE SIST DU VAR TAKKNEMLIG. DU HUSKER IKKE SIST DU VÅKNET OG TENKTE : WOW FOR EN FANTASTISK DAG.

DU ER PÅ DET LAVESTE NIVÅET I LIVET, DET ER IKKE MULIG FOR DEG Å GRAVE DYPERE NED. THATS IT DU HAR NÅDD THE LOWEST PITT I LIVET DITT.  DU TRENGER IKKE Å SI NOE, FOR ARRENE SNAKKER FOR SEG. DU TRENGER IKKE Å FORTELLE NOE ØYNENE DINE VISER MEG ALT. JA ALT.  DU GRÅTER STILLE,   TÅRENE SOM RENNER NEDOVER KINNET DITT  SKRIKER. TÅRER VISER  AT DU HAR DET VONDT, MEN DINE TÅRER SKRIKER I  TILLEG, FOR SÅ VONDT HAR DU DET.

MEN LIKEVEL VIL DU IKKE ENGANG HØRE OM JESUS.
yet you refuse to come to me to have life. JOHN 5:40

DU HOLDER FAST TIL "KJÆRESTEN" FORDI DU TROR HAN KAN REDDE DEG. MEN SELV ETTER 2 ÅR SAMMEN HØRE DU FORTSATT DE SAMME ORDENE: KJÆRE 1 DAG SÅ KOMMER ALT TIL Å BLI BRA. DU SPØR DEG SELV OFTE NÅR KOMMER DEN DAGEN?

DU HOLDER DEG FAST TIL DINE VENNINER MEN SELV ETTER 5 ÅRS VENNSKAP SÅ ER DU FORTSATT DEPRIMERT OG ULYKKELIG. DU HØRER FORTSATT ORDENE: 1 DAG SÅ KOMMER ALT TIL Å BLI BRA SKJØNNER DU, DETTE KLARER DU BARE VÆR STERK.  DU SPØR DEG SELV NÅR VIL DEN DAGEN KOMME? OG DU  ORKER IKKE Å VÆRE STERK LENGER.

DU HOLDER DEG FAST TIL PSYKOLOGEN DIN MEN SELV ETTER 3ÅR HOS HAN SÅ SNAKKER DERE FORTSATT OM DET SAMME DERE GJORDE FØRSTE GANG DU VAR HOS HAN. DU FORLATER TIMEN HVERGANG OG SPØR DEG SELV: HVORFOR BLIR JEG IKKE BEDRE? HVORFOR HATER JEG FORTSATT MEG SELV? HVORFOR?

DINE NYE VENNER ER MUNKHOLM, VODKA, BAILYS, VIN osv. DU ELSKER DEM OG ER AVHENGI AV DEM FORDI DE FÅR DEG TIL Å GLEMME ALT OG ALLE. DE GIR DEG SJANSEN TIL Å IKKE VÆRE DEG SELV.
 DE GIR DEG SJANSEN TIL Å GI FAEN. MEN NÅR DU ER DEG SELV IGJEN SÅ HUSKER DU ALT IGJEN. DU HUSKER HVOR MISERABLE LIVET DITT ER, DU HUSKER ALLE DE VONDE MINNENE, ALT KOMMER TILBAKE , DET VAR ALDRI BORTE, MUNKHOLM TOK DEM BARE BORT FOR ETT PAR TIMER.  SELV OM DU GLEMTE DE VONDENE MINNENE, SÅ HUSKET MINNENE PÅ Å KOMME TILBAKE UTEN AT DU GAV DEN PERMISSION.

MEN LIKEVEL SÅ:  yet you refuse to come to me to have life. JOHN 5:40

HVORFOR ORKER DU Å FORTSETTE SLIK? HVORDAN ORKER DU DET? HVORFOR? WHY? POURQUOI? PORQUE?

DU TRENGER IKKE Å FORTSETTE SLIK, HØRTE DU DET? HVA ER DET DU ER SÅ REDD FOR? ER DET VENNENE DINE? HVA DE VIL SI OM DEG? DU ER REDD DE VIL TENKE AT DU HAR BLITT EN AV DE  RARE HALLELUJA JESUS FREAK FOLKA?  SERIØST SKAL DU LA HVA FOLK VIL TRO OM DEG, STOPPE DEG FRA Å BLI HELBREDET?
SKAL DU LA HVA FOLK VIL TRO OM DEG STOPPE DEG FRA Å LEVE DET LIVET JESUS DØDE FOR Å GI DEG?
SKAL DU LA HVA FOLK VIL TRO OM DET STOPPE DEG FRA PURE HAPPINES? SKAL DU LA HVA FOLK TROR OM DEG STOPPE DEG FRA Å GÅ TIL HIMMELEN HVIS DU SKULLE DØ IDAG?

ELLER HINDRER DU DEG SELV FRA Å LEVE DET LIVET JESUS DØDDE FOR DEG Å HA? 
DU VELGER HELLER Å VÆRE DIN EGEN "GUD"
DU VELGER HELLER Å TRO PÅ EN FIGUR MED VEKT PROBLEMER, HÅRLØS (buddha). lol:)
DU VELGER HELLER Å IKKE TRO PÅ NOEN TING.
DU VELGER HELLER Å TRO PÅ UNIVERSITETE.(hvem skapte universitetet? jo jesus)
OG LIKEVEL SÅ LEVER DU ETT MISERABLE LIV. LIKEVEL ER DU DEPRIMERT, SINT, REDD, UNHAPPY.

JESUS SIER :Come to me, all you who are weary and burdened, and I will give you rest.
JESUS SIER: I will refresh the weary and satisfy the faint.
JESUS SIER:but those who hope in the Lord will renew their strength. They will soar on the wings like eagles; they will run and not grow weary, they will walk and not be faint
KJÆRE DEG HVIS DU KUNNE SÅ HADDE DU HJULPET DEG SELV IKKE SANT. HVIS DU HADDE MAKTEN TIL Å HJELPE DEG SELV SÅ HADDE DU IKKE KASTET BORT TIDEN DIN HOS PSYKOLOGEN DIN ! HVIS DU KUNNE SÅ HADDE DU SELFØLGELIG IKKE KUTTET DEG SELV HVERDAG. HVIS DU KUNNE SÅ HADDE DU IKKE HATET DEG SELV. HVIS DU KUNNE SÅ HADDE SMILT. HVIS DU KUNNE SÅ HADDE DU ELSKET DEG SELV.

LA HAN SOM KAN HJELPE DEG FIXE DEG OG GJØRE DEG HEL IGJEN. LA HAN SOM KAN GI DEG NYTT HJERTET GI DEG DET. LA HAN SOM KAN ELSKE DEG JUST THE WAY YOUR ARE GJØRE DET. LA HAN SOM DØDE FOR DEG GI DEG LIVET HAN HAR LOVT Å GI. NAVNET PÅ DEN FYREN ER : JESUS.
HVIS GUD ENGANG IKKE SPARTE JESUS SITT LIV MEN GAV HAN OPP FOR DEG SLIK AT DU IDAG KAN HA LIFE, SÅ SELFØLGELIG VIL HAN TA BORT SYKDOMMEN DIN. SELFØLGELIG VIL HAN TA BORT DEPRESJONEN DIN. SELFØLGELIG VIL HAN SETTE DEG FRI FRA LØGNENE TIL DJEVELEN. SELFØLGELIG  VIL HAN GJØRE ALT FOR DEG.
JESUS IS REAL ! HAN DØDE FOR DEG FORDI HAN ELSKER DEG  OG VIL AT DU SKAL LEVE ET MENINGS FULLT LIV.

ER DET IKKE DET DU SER ETTER?

 DU SITTER NÅ IGJEN MED 2  MULIGHETER DEN ENE ER  TOTAL DISTRUCTION ELLER  TOTAL RECOVERY.

DITT LIV, DITT VALG. HVA VELGER DU? VELGER DU Å GI JESUS EN SJANSE OG LEVE I LYSET, ELLER VELGER DU Å LEVE I MØRKET OG FORTSETTE Å VÆRE UNHAPPY?

I will give you a new heart and put a new spirit in you; I will remove from you your heart of stone and give you a heart of flesh.

Therefore, if anyone is in Christ, he is a new creation; the old has gone, the new has come!

GI JESUS SJANSE IDAG TIL Å KOMME INN I LIVET, OG TRO MEG DU KOMMER TIL Å SE FORANDRINGER. JESUS JUGER IKKE.

ELLER SÅ KAN DU FORTSATTE Å  LEVE DET MISERABLE LIVET DITT. VALGET ER DITT !

DESTRUCTION ER FRA HELL
RECOVERY FRA HEAVEN. 
HVA VELGER DU ? VALGET ER DITT.

VI ALLE TRENGER VENNER, FAMILIE, KONE, MANN RUNDT OSS SOM STØTTER OSS OG MUNTRER OSS OPP. MEN SANNHETEN ER AT DISSE MENNESKE KAN IKKE GJØRE DET JESUS KAN. LA JESUS GJØRE DET HAN GJØR BEST. DET ER JOBBEN HANS.

PLEASE PLEASE GJØR NOE SPESILT FOR DEG SELV  I 2011, OG DET ER Å LEVE.

kinam<3

4 kommentarer:

 1. Syns du skriver utrolig bra! Jeg er selv kristen og du gir meg mange nye tanker og skriver ting som får meg til å både gråte og trekke på smilebåndene. I dette innlegget må jeg bare få si en liten ting: det er jo ikke sånn at alle som ikke er kristne lever forferdelige liv. Alle ikke-kristne drikker, hater seg selv og kutter seg selv. Jeg er totalt enig i at livet blir utrolig mye bedre når du slipper Jesus inn i livet, men du kan jo ha et normalt liv ellers. Min familie er ikke kristen, jeg ber om at Gud må frelse de, men ingen av de lever grusomme liv. Var bare det jeg ville si. Stå på videre! :)

  SvarSlett
 2. ÅÅÅÅÅÅ tusen takk søte deg;:
  jeg er helt enig med du sier. ikke alle som er non kristne kutter seg opp og drikker osv. men de vi tror som har det veldig bra og lever det "normale" livet, er de som er mest unhappy lonly menneskene, som går å lurer på hva er meningen med livet?

  tusen takk for kommetaren din;) jeg er glad for å høre hva du hadde å si, takk igjen:)

  SvarSlett
 3. Amen søs! Veldig bra innlegg. Dette får folk til å tenke over livet. Vær fortsatt frimodig.

  SvarSlett
 4. Jeg lar meg imponere....
  du er sterk i troen, det skal du ha... men å tro at GUD/ JESUS er løsingen på det meste her i verden er vel å trekke det litt langt?
  MÅ jeg ha funnet en mening med livet for å leve et fullverdig liv? Hvem har sagt det ?
  Im confused....

  SvarSlett

jeg tar imot både negative og positive kommentarer.
denne bloggen er ikke laget for at jeg skal bli "hyllet" eller "praised" av noen. så derfor vil ikke negative kommentarer bli slettet.