onsdag 18. mai 2011

EX-GAY LESBIAN. CHARLENE







 EVA AND EVA OR ADAM AND ADAM IT DOES NOT MATTER, GOD STILL LOVES YOU. IKKE LA NOEN ANDRE FORTELLE DEG NOE ANNET. JESUS ELSKER DEG. 
IKKE SKAMM DEG GI LIVET DITT TIL JESUS OG LA HAN MAKE IT RIGHT FOR YOU;) LA HAN GI DEG LIFE, PEACE OG VISE DEG HVA LOVE IS. GOD IS LOVE.

kinam<3

10 kommentarer:

  1. Er din mening at Gud elsker homofile, eller ikke? Denne videoen og teksten under forvirret meg litt...

    SvarSlett
  2. gud elsker personene, men ikke det de gjør:)
    det jeg mener i teksten er rett og slett at gud elsker alle mennesker. gud elsker personen som er homse eller lesbe.
    :)

    SvarSlett
  3. Jeg syns jenter kan være veldig tiltrekkende! Jeg har også, til din informasjon, masse herlig sex med kjæresten min! Alle som kjenner meg syns det er flott at jeg tør å være den jeg er uten å styres av noe sånt som denne tåpelige religionen deres. Dere hjernevasker folk! Jeg kan også finne pornografi intesessant, helst bare med jenter. Men nå kommer jeg vel bare til å brenne i helvete..?

    SvarSlett
  4. om du kommer til å brenne i helvete er ikke opp til mg og jeg har ikke peiling på om du kommer til himmelen eller helvete!
    hva du gjør med kjæresten har ikke noe med meg å gjøre. jesus elsker deg og om du gir han sjansen så vil han hjelpe deg.gud vil ikke at du skal være biseksuel.

    SvarSlett
  5. Jeg gir blanke faen i hva gud vil og ikke vil. :) Et råd er å prate om dette til de som allerede er religiøse og ikke prøve å få alle andre inn. La folk få velge selv. Årh.

    SvarSlett
  6. har jeg tvunget deg til å gjøre noe??
    å tro på jesus er et valg du/mennesker selv må ta. jesus selv vil ikke tvinge seg på deg eller andre. det er opp til deg, det er ditt valg. du velger selv om du vil bli kristen.

    ;)

    SvarSlett
  7. Kyss meg en viss plass. Alle dere hyperreligiøse skal alltid preke til folk om at KRISTENDOMMEN er veien å gå fordi det er det som er riktig og det gud vil. Blir bare kvalm jeg.

    SvarSlett
  8. jeg deler guds ord med deg og andre fordi jg believe it og vet at den er sann. og jeg vil at du skal vite at jesus elsker deg, defor spre jg guds ord. det er en glede for meg å dele guds ord med folk. men jeg er MEGET FULLT klar over at folk kan reagere slik du gjør. jeg ber at du vil en dag se /innse at jesus er sann og at han elsker deg. han hater deg ikke.

    eehhh NEI TAKK jeg vil IKKE kysse deg en viss plass !!! lol

    SvarSlett
  9. Jada jada, han kan få elske meg så mye han bare vil, men det er desverre ikke gjensidig. Du kan også slippe å be meg om noe som helst. Jeg var en gang kristen da jeg var barn, men, tja. For å si det som Dagfinn Lyngbø, han så en gang lyset men så... gikk pæra. Så NOK om det, jeg kommer aldri til å gå inn i noen religion. Hadde jeg måttet, hadde jeg valgt Buddhismen. :) Enkelt og greit.

    Lol tilbake, hvilket sted tror du jeg ber deg kysse meg? ;) huff of huff..

    SvarSlett
  10. my bad, jg mente jg ber som i pray. ikke at jeg ber dg om å gjøre noe. skrivefeil fra min side.

    ;)

    SvarSlett

jeg tar imot både negative og positive kommentarer.
denne bloggen er ikke laget for at jeg skal bli "hyllet" eller "praised" av noen. så derfor vil ikke negative kommentarer bli slettet.