mandag 2. mai 2011

GUD ELSKER SINNERS.

JESUS HATER INGEN MENNEKSER.  HAN LIKER KANSKJE IKKE  LIVSSTILEN DIN, VALGENE DU TAR,  MEN HAN HATER IKKE DEG, JA DU JA!  KJÆRE DEG,  JEG BARE HOPE AT DU VIL TRO PÅ DET. UANSETT HVOR RÅTTEN DU FØLER DEG, UANSETT HVA DU HAR GJORT GALT I DITT LIV JESUS HATER DEG IKKE. UNNSKYLD MEG MEN TROR DU IKKE AT JESUS VET ALLERDE HVA DU GJØR OG HAR GJORT??   DAH lol HAN SER ALT. GUD SIER SELV:
For all that is secret will eventually be brought into the open, and everything that is concealed will be brought to light and made known to all.

YOU CAN RUN BUT YOU CAN NOT HIDE 4EVER!! DET HAR O.BIN LADEN BEVIST FOR OSS IDAG!

ANYWAY TILBAKE TIL POENGET MITT. HVIS GUD HAR  LYST SÅ KAN  HAN GJØRE  HVA HAN VIL  NÅR DU HOLDER PÅ Å GJØRE DET SOM ER IMOT HANS ORD.  MEN GJØR HAN DET?? NEI!  JEG ER IHVERTFALL I LIVE, OG FÅR Å SI DET PENT, JEG HAR  IKKE ALLTID VÆRT DEN PERSONEN  JEG ER IDAG. hehehehhaha.
STAKKARS MIN MOR OG FAR;)  love u mom and dad<3

DU KAN VÆRT DEN STØRSTE HOREN I HELE VERDEN, OG TENKER HVORDAN KAN GUD ELSKE EN SOM MEG?  JEG SIER BARE:  JESUS TO THE RESCUE. lol.
DETTE ER DET JESUS GJØR BEST. JESUS DØDE FOR Å REDDE DEG OG MEG.  JESUS ELSKER SLIKE MENNESKER,  FORDI NÅR SLIKE MENNESKER KOMMER TIL HAN(jesus)  SÅ HAR JESUS SJANSEN TIL Å FIXE DEM OG BEVISE TIL DEM AT NÅR HAN SIER:
Come to me, all of you who are weary and carry heavy burdens, and I will give you rest(matthew 11:28). SÅ VIL HAN GJØRE ALT DET SOM STÅR I BIBELEN. JESUS JUGER IKKE. HAN ER COVENANT KEEPING GOD!
COVENANT BETYR:

 The promises of God as revealed in the Scriptures, conditioned on certain terms on the part of man, as obedience, repentance, faith, etc

ER DU:
RUSMISBRUKER
LØGNER
PROMISCIUS JENTE/GUTT
TYV
MISHANDLER
PEDOFIL
ATHEIST
IKKE ATHEIST MEN IKKE TROR PÅ JESUS
TROR PÅ NOE DER UTE
TROR IKKE PÅ NOE DER UT
TROR PÅ NOE STØRRE ENN DEG SELV
TROR IKKE PÅ NOE ENN DEG SELV
MORDER
osv osv.

ER DU ETT AV DET JEG HAR NEVNT ?  ELLER ER DU KANSKJE ALT DET  JEG HAR NEVNT? ELLER ER DU NOE JEG KANSKJE IKKE HAR NEVNT?  IT DOES NOT MATTER, FORDI JESUS ELSKER DEG! HØRER DU MEG?  IKKE LA NOEN ANDRE FORTELLER DEG NOE ANNET. JESUS ELSKER DEG.

HVIS DU KUNNE FIKSE DEG SELV SÅ HADDE DU VEL GJORT DET FOR LENGST, IKKE SANT? MEN DER SER DU, DU KAN IKKE FORDI DU ER IKKE GUD! HARDT Å HØRE SANNHETEN IKKE SANT. MEN JEG VIL HELLER FORTELLE DEG SANNHETEN ENN Å GI DEG RÅD FRA OPRAH WINFREY SHOW. DET VIL VÆRE SOM Å GÅ PÅ QUIK SAND!
BIBELEN / GUDS ORD ER LIFE CHANGING. OG DET ER IKKE EN MAGISK RELEGION. NEI NEI NEI NEI!! GUDS ORD ER LEVENDE, GUDS ORD FORNYE YOUR MINDSET.
GUD SIER SELV HER:

"Is not my word like fire," declares the LORD, "and like a hammer that breaks a rock in pieces?

SÅ DET VIL SI AT NÅR DU BEGYNNER Å LESE BIBELEN, SÅ VIL HANS ORD BREAK ØDELEGGE ALLE LØGNER SOM DU HAR GÅTT RUNDT Å TRODD PÅ! DU VÅKNET IKKE EN DAG Å SA: IDAG SÅ SKAL JEG TENKE NEGATIVT OM MEG SELV. JEG BEGYNNER MED:  JEG ER DUM OG JEG KOMMER ALDRI TIL Å OPPNÅ NOE I LIVET MITT, JEG KAN IKKE VÆRE HAPPY FØR JEG HAR GÅTT NED 9 KILO OG BRUKER STR 36. osv osv.

PROBLEMET ER IKKE DIN DNA! PROBLEMET ER FORDI DU IKKE TENKER SLIK JESUS TENKER.

DJEVELEN SIER ALLTID DET MOTSATTE AV DET GUD SIER. DJEVELEN ER IKKE SNILL, DET ER HAN DU SKAL RETTE PEKE FINGEREN DIN MOT, IKKE GUD.
GUD VENTER BARE PÅ DEG HAN, HAN VIL AT DU SKAL GI HAN SJANSEN TIL Å VISE DEG AT HAN ER GUD OG AT HAN ELSKER DEG OG AT HAN KAN OG VIL FIXE DEG.

MEN HAN KAN IKKE HJELPE DEG HVIS DU IKKE KOMMER TIL HAN! GIVE YOUR LIFE  TO CHRIST OG SE LIVET DITT FORANDRE SEG I RIKTIG OG POSITIV RETNING. IKKE BARE DET MEN SJELEN DIN GÅR TIL HIMMELEN NÅR DU DØR IF YOU BELIEVE IN JESUS.

GOD WANTS YOU.
HAN VET HVEM DU ER.
HAN VET AT DU HAR DET VONDT AKKURAT NÅ.
HAN VET AT DU BLE VOLDTATT.
HAN VET AT DU GRÅTER DEG I SØVNE VÆR NATT.
HAN VET AT DU FAKER SMILET DITT.
HAN VET AT DU ER REDD FOR FREMTIDEN.
HAN VET AT DU HAR LYST TIL Å OPPNÅ NOE I LIVET DITT.
HAN VET AT DU SKADER DEG SELV VED Å SKJÆRE DEG SELV.
HAN VET HVORFOR DU HAR SÅ MYE SINNE INNI DEG.
HAN VET HVOROFR DU ER REDD.
HAN VET AT NÅR DET ER MORGEN SÅ ØNSKER DU AT DET VAR NATT.
HAN VET AT NÅR DET ER NATT SÅ SKULLE DU ØNSKE DET VAR MORNING.
HAN VET AT DU VIL DØ.

MEN VET DU AT HAN VENTER BARE PÅ DEG?  HAN VENTER PÅ AT DU SKAL GI HAN LOV TIL Å KOMME INN I LIVET DITT OG HJELEPE DEG.

kinam<3

There is a judge for the one who rejects me and does not accept my words; that very word which I spoke will condemn him at the last day.
john 12:48


13 kommentarer:

 1. Sure can! Bare send en mail til pandapingu@hotmail.com med litt info om farger, eventuell text og bilder - og jeg setter igang straks.

  Regner med du fikk med deg at det koster 50kr, men alltid greit å nevne det to ganger ;)

  SvarSlett
 2. tusen takk;) kjempe snilt av deg. jeg skal bare ta nye bilder som jg skal bruke, sender dem over til deg så fort jg har tatt bildene;)
  gleder meg assa;)
  klem.

  SvarSlett
 3. du er gal i hodet

  SvarSlett
 4. takk for at du deler din negativitet med meg;)
  JEG VIL HELLER VÆRE GAL MED JESUS, ENN GAL OG UTEN JESUS!

  AT DU SYNTES JEG ER GAL I HODET FORANDRER FORTSATT IKKE SANNHETEN OM AT GUD ELSKER DEG;)

  DU ER ANONYM HER, MEN JESUS VET HVEM DU ER! ;)

  DU FÅR HA EN STRÅLENDE DAG;)
  KLEM;)

  SvarSlett
 5. off jeg blir kvalm.

  SvarSlett
 6. jeg skrev innlegget AGITATED for sånne folk som deg!!
  jeg er menneske med følelse og har egentli lyst til å si MASSE TING TIL DEG SOM GUD IKKE KOMMER TIL Å LIKE. lol.
  men du er IKKE verdt at jeg senere angrer på at jeg valgte å bli AGIGATED! OG GUD BLIR IKKE SÅ HAPPY FORDI JEG IKKE VALGTE Å HONOUR HAN.

  proverbs 21:23
  WHOEVER GUARDS HIS MOUTH AND TONGUE, KEEPS HIS SOUL FROM TROUBLE.

  din negativitet endrer ikke sannheten GUD ELSKER DEG uansett hva du skriver her!

  bad behaviour/attitude is a result of bad thinking!

  ;)

  SvarSlett
 7. Kinam, du er utrolig flink til å nå ut til mennesker! Det er tragisk at folk som ikke har guts til å fortelle hvem de er ved kalle seg "anonyme". Gud er jævla kjærlig til å ville akseptere slike folk, for hadde det vært meg... Vel vettu hva? jeg skal ikke si hva jeg hadde gjort mot mennesker som ikke har respekt for Gud, men det er derfor Gud elsker oss alle sammen. Enten er man glad for å ha Gud, eller ikke fordi Gud er ukjent for anonyme folk. Men dessverre, så er det dere som havner i helvete.

  - choose your pick! ;) btw, may God forgive you, "Anonym"

  SvarSlett
 8. Jeg går på en kristen skole og vet akkurat hva jeg snakker om og hva kristendommen innebærer så ikke kom her å prøv å lære meg noe om gud og jesus og alt det tullet. Kjempemange av ungdommene på skolen er så godt som hjernevasket av kristendommen og det er ikke bare meg som merker for å si det sånn. Har ikke noe imot kristendommen i seg selv, folk må tro hva faen de vil. Men det er det den gjør med en del mennesker som skremmer meg. Jeg har selv opplevd det på nært hold med en i min familie.
  Gud og resten av gjengen hans som ikkje eksisterer kan ta seg en lang spasertur oppi rumpa mi og bli der for alt jeg bryr meg, det er bare tull og fanteri alt sammen.
  Eneste grunnen til at jeg ikke sier navnet mitt forresten er fordi da blir jeg et hatobjekt for alle de sykt kristne på skolen min om de ser dette, og det er jeg ikke interessert i.

  SvarSlett
 9. tusen takk for super koselig kommentar belinda;)

  SvarSlett
 10. tusen takk for at du tok deg tid til å dele ditt syn om gud med meg!
  du trenger ikke å forklare til meg hvorfor du velger å være anonym!
  JESUS HADDE ELSKET DEG SELV ETTER EN TUR OPPI RÆVA DI! lol.
  UANSETT HVA DU KALLER HAN MEN HAN ELSKER DEG;) U CAN NOT CHANGE THAT.
  ;)

  SvarSlett
 11. Kjempe bra skrevet! Syns det er kjempe flott at du velger å dele troen din med verden, og at du deler opplevelser fra ditt eget liv med oss! Du er en ren inspirasjonskilde ;-D

  SvarSlett
 12. tuuuuuuusen takk;) så koselig du er da;)
  god bless u.

  SvarSlett

jeg tar imot både negative og positive kommentarer.
denne bloggen er ikke laget for at jeg skal bli "hyllet" eller "praised" av noen. så derfor vil ikke negative kommentarer bli slettet.