onsdag 21. september 2011

GUD ER SÅ SNILL AT HAN KAN GI DEG ET MIRAKEL UT AV FEIL DU HAR BEGÅTT I LIVET DITT.



kinam<3

7 kommentarer:

  1. Det er sant! :).

    Er det greit jeg la ut en link på bloggen min til din blogg. Leser bloggen din og vill gjerne annbefale den vidre.

    Ta en titt på bloggen min. http://bibelmamma.wordpress.com.

    Mvh Sara Emilie Ekelund

    SvarSlett
  2. bibelmamma:
    du er jo så SNILL:-)
    selfølgelig er det super greit. takk for at du gidder å gjøre det, sååå snilt. god bless you and reward you for your kindness.

    SvarSlett
  3. Jeg er så glad for at jeg fant bloggen din. Jeg har ønsket å finne andre kristne bloggere. Jeg linker gjerne til bloggen din, om du ikke har noe imot det!
    Gud velsigne deg!

    SvarSlett
  4. siv-inger:
    tusen takk for kjempe fine ord.så snill du også er:-) ja jeg syntes det er greit at du linker bloggen min.det er super greit, takk.
    gud bless u and reward you for your kindness.

    SvarSlett
  5. Fin blogg ;)Er ikke sikker om jeg tror på gud jeg .men jeg ber til gud når jeg er redd :)

    SvarSlett
  6. malin:
    tusen hjertelig taaakkkkk;)hvorfor er du ikke så sikker?
    klem

    SvarSlett
  7. Liker at de starter med å "tigge" om penger først. Øker troverdigheten. Også når han starter preken, der alle i kor leser opp at de stoler blindt på at de er det bibelen sier de er, uten kritisk blikk. Alle skal selvfølgelig få tro hva de vil, men jeg håper at de som tror på noe har tatt en titt på alternativene, og tenkt seg om, er dette troverdig? Høres dette sansynlig ut? For meg så er det like trolig at gud finnes, som at spøkelser, julenissen, lochness monstret, bigfoot etc eksisterer. Og jeg synes det Malin skriver om sin "tro" er litt beskrivende for det jeg tror er grunnen til at mange har "troen", at det er en "lett" utvei, eller fraskrivelse av ansvar, etc.

    Beklager at jeg skriver kritisk melding på din blogg, men min tro på logikk lot meg ikke forlate nettsiden uten å lufte min mening, og håper at ingen tar dette som angrep på dere som personer, eller noe ondt mot dere.

    SvarSlett

jeg tar imot både negative og positive kommentarer.
denne bloggen er ikke laget for at jeg skal bli "hyllet" eller "praised" av noen. så derfor vil ikke negative kommentarer bli slettet.