tirsdag 10. mai 2011

X-PORNSTAR TESTIMONY. THIS VIDEO WILL CHANGE YOUR LIFE.




DET ER HÅP FOR DEG OGSÅ ! UANSETT HVOR RÅTTEN DU FØLER DEG, OG UANSETT HVA DU HAR GJORT MED DEG SELV ! GUD VET UANSETT HVA DU HAR GJORT OG HVA SOM HAR SKJEDD MED DEG. MEN LIKEVEL SÅ SIER HAN : COME TO ME. HAN VIL IKKE CONDEMM YOU. JESUS BRYR SEG OM DEG.

kinam<3

3 kommentarer:

  1. SV; hmm tror du har misforstått inlegget mitt jeg!:P Jeg gjør dette kun for min egen del og egen selvfølelse. Jeg er overhode ikke fornøyd med den jeg er nå, jeg vil tilbake til det jeg en gang var. derfor vil jeg ned i vekt,

    En annen grunn til at jeg må gjøre dette, er fordi jeg er helsemessig falrig overvektig. og jeg ønsker å få en sunn og frisk kropp!

    Grunnen til at jeg sammenligner meg selv med andre er ikke fordi jeg vil være dem, eller være noe jeg ikke er, jeg vil bare være slank og fornøyd med MEG selv!;)

    Helt enig med deg at det er viktig å være deg selv, og ikke prøve å være noe man ikke er, det er helt klart! Men det er også viktig å være fornøyd med seg selv;)

    SvarSlett
  2. Har bladd ned gjennom bloggen din, og gjett om denne bloggen kommer på mine favoritter!!

    SvarSlett
  3. tuuuuuuuuuuusen hjertelig takk r.t ;)
    jeg skal følge med på din;) KLEM.

    SvarSlett

jeg tar imot både negative og positive kommentarer.
denne bloggen er ikke laget for at jeg skal bli "hyllet" eller "praised" av noen. så derfor vil ikke negative kommentarer bli slettet.